Новорайська територіальна громада

Херсонська область, Бериславський район

20.09.2023 11:44

«Мобільні адміністратори».

СЛАЙД-Баннер-Новорайська-ТГ.jpg

«Мобільні адміністратори».

ЦНАП продовжили надавати нову соціальну послугу.

 Працівники Центру надання адміністративних послуг 20 вересня 2023 року здійснили виїздний прийом у найвіддаленіше село громади  Максима Горького з використанням портативного апаратного комплексу «Мобільний кейс» для надання адміністративних послуг маломобільним верствам населення Новорайської сільської територіальної громади та особам, які проживають у віддаленіших населених пунктах. За допомогою мобільного кейса адміністративні послуги можна отримати вдома, в лікарні, установі соціальної сфери. Скористатися сервісом можуть громадяни у віці 70 років і старше, ВПО, мешканці сіл Новорайської сільської ради з інвалідністю/без інвалідності, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись та/або перебувають на амбулаторному лікуванні; громадяни, які отримують соціальну допомогу вдома, яку надають працівники КУ "Центр надання соціальних послуг". Щоб замовити послугу вдома, необхідно подати письмову заяву з копіями документів, що підтверджують належність заявника до перерахованих категорій осіб, в Центр надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою:                       

 с. Новорайськ, вул.Соборна, 32 або зателефонувати до ЦНАП за номерами: (097)148-58-12 та (068)998-18-95. Також можна відправити заявку на електронну пошту ЦНАП: novoraysk_cnap@ukr.net.

Оснащення передали в межах проєкту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI 4), у співпраці USAID, ГО «СПІЛЬНО ХАБ» та БФ «За Херсонщину».

Дякуємо за допомогу, яка зробить адміністративні послуги ще більш доступними🤝